Sportactiviteiten voor kleuters, kinderen en jongeren 

Activiteiten Paasvakantie

Wil je weten wat we voor jullie in petto hebben tijdens de Paasvakantie? Bekijk dan hier de digitale lollie. 

Goede afspraken maken goede vrienden: neem daarom zeker ons infoboekje door. 

Bewegingsschool 2016-2017

Ook volgend seizoen zal de bewegingsschool terug georganiseerd worden, maar niet meer in samenwerking met Volleybalclub Mendo Booischot. De volledige werking van de bewegingsschool blijft zoals voordien. Als sportdienst vinden we dit een waardevol project. Wij zullen de organisatie hiervan nu volledig op ons nemen, maar jullie zullen ongetwijfeld heel wat bekende gezichten terugzien bij de begeleiders. Meer info kan u terugvinden op de flyer van de bewegingsschool. Voor algemene info kan u hier terecht. 

Hoe inschrijvingen sportactiviteiten: mogelijk vanaf donderdag 8 september om 9 uur.
• Via de webshop: https://webshopheistopdenberg.recreatex.be 
Opgelet: dit kan enkel indien u over een login beschikt.
Inwoners: rijksregisternummer (zowel voor paswoord als gebruikersnaam).
Niet-inwoners: vraag je login aan bij de sportdienst indien u in het verleden nog geen ontvangen hebt. (naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en rijksregisternummer van degene die je wilt inschrijven doorsturen naar sportdienst@heist-op-den-berg.be)
• Telefonisch tijdens de openingsuren: 015 75 86 57
• Ter plaatse tijdens de openingsuren: De Sporthal, Lostraat 48A
• Via mail inschrijven is nooit mogelijk.

Log-in gegevens voor webshop

Gezinslogin: Per gezin werk je met één login op naam van het gezinshoofd (diegene die bij de bevolkingsdienst gekend is als het gezinshoofd). Met deze gezinslogin kan je alle kinderen van hetzelfde gezin tegelijk inschrijven. Je hebt dus niet meer per kind een login nodig.

Individuele login: Je kan ook nog steeds je kinderen apart inschrijven, hiervoor gebruik je de individuele login van elk kind afzonderlijk. Alle inwoners van de gemeente Heist-op-den-Berg beschikken automatisch ook over een individuele login waarmee één persoon tegelijk ingeschreven kan worden voor onze activiteiten.

Login gegevens inwoners: 

  • Gebruikersnaam = rijksregisternummer (zonder spaties en tekens)
  • Wachtwoord = rijksregisternummer (zonder spaties en tekens)

Bovenstaande gegevens zijn geldig zowel voor de gezinslogin (rijksregisternummer gezinshoofd) als de individuele login (rijksregisternummer van het kind).

Niet inwoners: Niet-inwoners vragen we met aandrang contact op te nemen met de sportdienst (tenzij u reeds via de webshop ingeschreven hebt voor een sportkamp tijdens de voorgaande vakanties). Mail naar sportdienst@heist-op-den-berg.be steeds alle nodige gegevens (naam, voornaam, adres, geboortedatum, rijksregisternummer, telefoonnummer en e-mailadres) en vermeld duidelijk of er een gezinslogin moet aangemaakt worden of een individuele login per kind, dan doen wij hiervoor het nodige.

VTK: Mensen met een vrijetijdskaart dienen hun kaartnummer van 2016 vooraf door te geven zodat de juiste prijs wordt aangerekend tijdens het online inschrijven (indien deze nummer nog niet gekend is op de sportdienst voor 2016). Indien dit niet gebeurt, zal bij online inschrijven de volledige prijs worden aangerekend aangezien je de prijs niet zelf online kan aanpassen.

Problemen of vragen: We raden iedereen aan om de login (gezinslogin of individuele login) te testen, de gegevens te controleren en indien nodig aan te passen en dit ruim voor de start van de inschrijvingen. Voor mensen die nog geen ervaring hebben met de online webshop is een “testactiviteit jeugdsport 2” aangemaakt waarop je kan inschrijven om te oefenen.

 

 

Contact

Sportdienst
Lostraat 48 A, 2220 Heist-op-den-Berg
Tel. 015 75 86 57, fax 015 75 86 51,
mail sportdienst@heist-op-den-berg.be

Openingsuren

Ma: 9 tot 12 uur en 14 tot 19 uur
Di, do: 9 tot 12 uur en 14 tot 16 uur
Wo: 14 tot 16 uur
Vr: 9 tot 12 uur

<< Sluitingsdagen >>

Telefonisch contact

Ma, di, wo, do: 9 - 12 uur en 13.30 - 16 uur
Vr: 9 - 12 uur