Sportactiviteiten voor kleuters, kinderen en jongeren 

Activiteiten zomervakantie

Ook in de zomervakantie staan er weer heel wat leuke activiteiten op het programma. Wil je weten welke? Bekijk dan hier de digitale lollie. 

Goede afspraken maken goede vrienden: neem daarom zeker ons infoboekje door. 

Vanaf de krokusvakantie 2015 dient u een medisch attest in te vullen wanneer uw kind(eren) medicatie op sportkamp dienen in te nemen. Zonder medisch attest dat ondertekend is door één van de ouders mogen wij geen medicatie toedienen.

Meer info hierover en een blanco medisch attest vindt u hier.

Sport Na School-pas 2017-2018 (SNS)

Ben jij zo’n sportieveling uit het secundair onderwijs die graag allerlei sporten doet? Dan is de SNS-pas op jouw lijf geschreven! Met deze pas kies je immers zelf wat, waar, wanneer en hoeveel je wil sporten.
Vooraf inschrijven is niet nodig! Je kijkt op het uurrooster wat er die dag te doen is en gaat er op af. Je hebt keuze uit een indrukwekkend aanbod van toffe activiteiten die doorgaan in verschillende sportaccommodaties of scholen in de buurt. Ze sluiten doorgaans aan op de schooluren zodat je niet veel tijd verspeelt.

We werken met 2 semesters (van oktober tot januari en van februari tot mei). Voor één semester betaal je 30 euro, voor twee semesters betaal je slechts 45 euro. Bovendien kan je een deel van je inschrijvingsgeld terugkrijgen via je ziekteverzekering. Vraag daarom bij je mutualiteit de nodige blanco-formulieren aan.

Waar kan ik een SNS-pas aanvragen?

Wie in Heist-op-den-Berg naar school gaat, kan dit op zijn/haar school aanvragen. Wie niet op school zit in Heist-op-den-Berg, maar wel in Heist-op-den-Berg woont kan terecht bij team Sport en Jeugd (Lostraat 48 A, 015 75 86 57, kth@heist-op-den-berg.be)

Bewegingsschool 2017-2018

Ook in het schooljaar 2017-2018 zal onze bewegingsschool terug doorgaan. Meer info hierover is terug te vinden op deze flyer. Inschrijven voor deze activiteit is mogelijk vanaf donderdag 7 september (9 uur).

Log-in gegevens voor webshop

Gezinslogin: Per gezin werk je met één login op naam van het gezinshoofd (diegene die bij de bevolkingsdienst gekend is als het gezinshoofd). Met deze gezinslogin kan je alle kinderen van hetzelfde gezin tegelijk inschrijven. Je hebt dus niet meer per kind een login nodig.

Individuele login: Je kan ook nog steeds je kinderen apart inschrijven, hiervoor gebruik je de individuele login van elk kind afzonderlijk. Alle inwoners van de gemeente Heist-op-den-Berg beschikken automatisch ook over een individuele login waarmee één persoon tegelijk ingeschreven kan worden voor onze activiteiten.

Login gegevens inwoners: 

  • Gebruikersnaam = rijksregisternummer (zonder spaties en tekens)
  • Wachtwoord = rijksregisternummer (zonder spaties en tekens)

Bovenstaande gegevens zijn geldig zowel voor de gezinslogin (rijksregisternummer gezinshoofd) als de individuele login (rijksregisternummer van het kind).

Niet inwoners: Niet-inwoners vragen we met aandrang contact op te nemen met team Sport en Jeugd (tenzij u reeds via de webshop ingeschreven hebt voor een sportkamp tijdens de voorgaande vakanties). Mail naar sportenjeugd@heist-op-den-berg.be steeds alle nodige gegevens (naam, voornaam, adres, geboortedatum, rijksregisternummer, telefoonnummer en e-mailadres) en vermeld duidelijk of er een gezinslogin moet aangemaakt worden of een individuele login per kind, dan doen wij hiervoor het nodige.

VTK: Mensen met een vrijetijdskaart dienen hun kaartnummer van 2018 vooraf door te geven zodat de juiste prijs wordt aangerekend tijdens het online inschrijven (indien deze nummer nog niet gekend is op de sportdienst voor 2018). Indien dit niet gebeurt, zal bij online inschrijven de volledige prijs worden aangerekend aangezien je de prijs niet zelf online kan aanpassen.

Problemen of vragen: We raden iedereen aan om de login (gezinslogin of individuele login) te testen, de gegevens te controleren en indien nodig aan te passen en dit ruim voor de start van de inschrijvingen. Voor mensen die nog geen ervaring hebben met de online webshop is een “testactiviteit 2018” aangemaakt waarop je kan inschrijven om te oefenen (testactiviteit in zoekveld ingeven). 

 

 

Contact

Sport en Jeugd
Lostraat 48 A, 2220 Heist-op-den-Berg
Tel. 015 75 86 57, fax 015 75 86 51,
mail sportdienst@heist-op-den-berg.be

Openingsuren

Ma: 9 tot 12 uur en 14 tot 19 uur
Di, do: 9 tot 12 uur en 14 tot 16 uur
Wo: 14 tot 16 uur
Vr: 9 tot 12 uur

<< Sluitingsdagen juli-augustus >>

Telefonisch contact

Ma, di, wo, do: 9 - 12 uur en 13.30 - 16 uur
Vr: 9 - 12 uur